29 Nisan 2011 Cuma

BU HEYKEL MESELESİNE DÜNYADAN BAKIŞ...!??? SANAT MI ..?!!YA DA NE.?

Turkiyede Hayvancılık ve Emlak (Gayrimenkul)Piyasaları TÜRK İSLAM KÜLTÜR KOMBİNASYONU-TÜRKİYE VE DÜNYA İLİŞKİLERİ-EKONOMİK SOSYAL VE SİYASİ YAKINLAŞMALAR.


Türkiye-Ermenistan Dostluk Anıtı SÖKÜLMÜŞ: (FOTOĞRAFLAR) Dünyanın en çirkin Anıtlarına Bir Bakış

İlk Tarih: 04-26-11 06:00 | Güncel: 04-26-11 22:50

Türkiye'nin 100 metrelik "Barış ve Kardeşlik" anıtı öyleydi  böyleydi komşu Ermenistan ile dostluk sembolü olarak tasarlanmıştı. Belki  olabilirdi..?!! Amacına uygun yapılabilsemiydi,..ya da öyle algılanabilsemiydi..!!?? Bir sürü soru işaretleri... 2006 yılında Kars'ta dikildi. Ama bir kişi, kim ;Başbakan...Onu ​​uygun şekil üzere görmedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ucube olduğunu , panned "Çirkin" ve "tuhaf" bir çelişki gördü 11. yüzyıl İslam türbe yakınındaki konumu ile bemoaning süre olarak heykeli.
BBC gibi , Raporlama yıkım ekipleri geniş çaplı protestoları overrode olarak ve Salı günü heykel söküm başlayan Türk önde, ona yol oluyor. Tüm süreç 10 gün sürmesi bekleniyor. Yine de, Wall Street Journal raporlar, Heykel etkisi Türkiye'de seçim kampanyası beklenmedik bir simge olarak yaşayabilir.
hayır, sanatçıların Büyük Peter gibi bir büst dikme kararı olsaydı Erdoğan'ın yaptığı hata olabilirmiydi..?! ne var söylüyor Michael Jackson ya da Rocky gibi hatta Sylvester Stallone - bütün bunlar dünyanın başka yerlerinde spectacularly over-the-top zafer var - ülkesinde.


Türkiye-Ermenistan dostluk sembolü yıkılıyor

Statue of Humanity in Kars - photo 16 April El heykel eklenen hiç

İlgili Haberler

Ermenistan ile uzlaşma adamış büyük bir Türk heykelinin yıkılması başbakan bir "ucube" olarak nitelendirdi ay sonra başladı.
30m yüksekliğindeki heykeli - birbirine bakan iki insan figürleri tasvir - edildi Ermeni sınırı yakınında, Kars Türk şehrinde bir dağ üzerinde inşa edildi.
Yerel yetkililer düşmanlık ve kuşku onlarca yıllık bir son sembolize birkaç yıl önce görevlendirdi.
Sanatçılar ortadan kaldırmak için 10 gün sürebilir heykeli, kurtarmaya çalışmıştı.
yürüten şirket yıkım zaten aşağı bir vinç yardımıyla isimlerden biri kesim vardır, tanıkların söyledi.
Yakınlaşma durdu Iş, İnsanlık Anıtı olarak adlandırılan ünlü Türk sanatçı Mehmet Aksoy kurulmasıdır.
Bittiğinde, diğer bir yandan uzanan bir rakam olurdu.
Anadolu haber ajansı şeklindeki heykeltraş alıntı "Ben Türkiye adına üzgünüm, gerçekten üzgünüm." "Onlar onu yıkmak için, biz yeniden yapacağım."
Türkiye ve Ermenistan'ın düşmanca bir asır sonra ilişkileri onarmaya çalışır başladı, bir uzlaşma jesti olarak görevlendirildi.
Ama bu süreç ve geçen yıl durdu anıt itirazlar bir dizi vardı.
Ocak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kars bir ziyarette bildiriliyor bir "ucube" ve yakındaki bir 11. Yüzyıl türbe bir hakaret olarak anıt nitelendirdi.
Eleştirmenler Erdoğan'ın önümüzdeki Haziran parlamento seçimleri öncesinde, Türkiye'nin bu bölgesinde güçlü milliyetçiler de yaptığı konuşmada yönelik olabileceği görüşündeler.
Kars bir zamanlar Ermeniler ve pek çok tarihçi bir soykırım çağrısı kitle katliamlarından bir parçası olarak 1915 yılında yok edildi geniş bir Ermeni topluluğu vardı.
Türkiye terim reddeder ve vahşet I. Dünya Savaşı içinde her iki tarafına işlendi diyor
2009 yılında iki ülke ilişkilerini normalleştirmek için kabul etti ve o ruhu, Kars eski belediye başkanı heykel yaptırıldı.

Bu Haberi Daha Fazla

İlgili Haberler




Burada dünyanın en çirkin heykelleri bazı göz atın ve bize göz ardı olabilir ki "canavarlar" bildirin:

'Barış ve Kardeşlik' - Türkiye             en çirkin için oyunu kullan...

yukarıdaki linki tıklayarak en çirkin oylamasına katılabilirsin...








Hiç yorum yok: