28 Mayıs 2009 Perşembe

İLKON

Danışmanlık olarak tam zamanlı çalışanlarımız bulunmakta ve proje bazlı hizmet aldığımız çalışanlarımız bulunmaktadır.

Danışman Profilimiz:

Danışmanlarımızın hepsi en az üniversite mezunudur, çoğunluğu yüksek lisans derecesine sahiptir. Hepsi en az bir yabancı dil konuşmaktadır ve tercihen yurt dışı deneyimine sahiptir. Danışman olarak çalışabilmenin en önemli niteliklerinden biri olan özdisiplin duygusu gelişmiştir. Projelerimizde ihtiyaç duyduğumuz planlama, organizasyon, yaratıcılık, iletişim kurabilme ve takip becerileri çok yüksektir.

Çalışanlarımız politik, ekonomik ve kültürel trendleri yakından takip eder ve hizmetlerimiz ile örtüşmeyi hedefler. Yeni süreç, metod ve teknolojileri izleyip kendi proje süreçlerimize entegre etmeye özen gösterir. Rekabet ortamını inceler ve yeni iş fırsatları yakalar; iş geliştirme proje fırsatlarını tanımlar, araştırır ve uygulamaya geçirir.

Herşeyden önemlisi her gün gelişmek için çaba gösterir.

Kurum kültürümüz doğrultusunda iletişimi ve motivasyonu yüksek bir çalışma ortamı yakalamayı hedeflemekteyiz. Alt-üst dengeleri ve performans değerlendirme sistemleri yerine birbirimizin çalışmalarını birebir değerlendirerek proje bazlı olarak en yüksek verimi elde etmeye çalışırız. Başarılarımızın en büyük ölçütü çalışmalarımızın başarısıdır.


Proje bazlı olarak eğitimcilerle çalışmaktayız. Eğitimcilerin çalışma konularımızla örtüşmesi ve kurumsal deneyimlerinin olmaları gerekmektedir. Ofisimizin eğitim salonunda dönüşümlü olarak kurumlara özel veya katılıma açık eğitimler düzenlenmektedir. Bunun yanı sıra etkinliklerimizin konularına göre etkinliklerimizde özel seminerler düzenlemeye de özen gösteririz.

Proje bazlı olarak aynı zamanda etkinlik çalışanlarıyla da çalışmaktayız. Proje bazlı doğacak ihtiyaçlarımız için internet üzerinden duyuru yapmaktayız. Bizim veya kurumsal müşterilerimizin projelerinde sizin profilinize uygun biri arandığında e-mail bülten yoluyla sizlere duyuru göndermekteyiz. Bu bakımdan bize yollanan CV'lere hemen cevap verebilme şansımız yoktur. Sonradan doğabilecek fırsatlar için database'imize aktarılan CV'ler zamanla açılan pozisyonlarla örtüşebilmektedir.

1 yorum:

Maydalga dedi ki...

http://emlak.ilkon.com/franchise-bayilik-emlakcilik-medya.aspx